Mitä vastaanotolla tapahtuu?

//Mitä vastaanotolla tapahtuu?
Mitä vastaanotolla tapahtuu?2020-04-24T16:26:56+00:00

Vastaanotolla kannattaa varata kaksi tuntia aikaa. Akuuteille vaivoille ja lapsille riittää usein tunti. Vastaanotolla saat kertoa laajasti mihin haluat apua. Sinut otetaan huomioon kokonaisuutena, joten älä hämmästy, jos kysytään hassultakin kuulostavia kysymyksiä, kuten. nukkumisesta, mieltymyksistä, ihmissuhteista, peloista, iloista jne. Nämä kysymykset ovat niitä, joilla kartoitetaan juuri sinulle sopivin lääkeaine.

Akuutista vaivasta toipuu useimmiten nopeammin. Jos vaiva on krooninen, ja sairauksia mahdollisesti useampia, saattaa myös hoito kestää
pidemmän aikaa, ja vaatia useampia lääkeaineita. Kroonisessa hoidossa olisi hyvä käydä seurannassa 4-12 viikon välein, ja yhteydenpito puhelimitse siinä välissä tarvittaessa.Seuranta on homeopaatille tärkeä koska se kertoo hoidon edistymisestä sekä lääkeaineen toimivuudesta. Tilanne, joka ei etene millään tavalla voi vaatia voimakkuuden tai lääkeaineen vaihdon.

Homeopaatilla käynti ei korvaa lääkärissä käyntiä. Koulutettu homeopaatti ei koskaan puutu lääkärin määräämiin lääkkeisiin eikä puutu lääkärin määräämiin hoitoihin! Homeopatialla ei voi kuitenkaan kaikkea eikä kaikkia hoitaa. Koulutettuna homeopaattina tunnistan sellaiset tilanteet ja osaan ohjata asiakkaan tällöin eteenpäin tarvitsemaansa hoitoon.Homeopaattiset valmisteet ovat turvallisia niin lapsille, raskaana oleville kuin muuta lääkitystä samanaikaisesti käyttäville.

Minulla on salassapitovelvollisuus, joten kaikki asiakkaan kanssa käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia ja asiakkaan tiedot säilytetään tietosuojalain mukaisesti.