Mitä homeopatia on?

//Mitä homeopatia on?
Mitä homeopatia on?2020-04-24T16:23:29+00:00

Homeopatia on turvallinen, lempeä ja luonnollinen hoitomuoto, joka tukee kehoa niin, että oma elinvoimamme kykenee parantamaan kehoa sisältäpäin.Kuten haava paranee ulkoisesti, voi keho parantua myös sisäisesti. Homeopatia on turvallista käyttää niin eläimillä, raskaana olevilla, lapsilla, kuin vanhuksillakin. Lääkeaineet ovat valmistettu pääasiassa eläin-, kasvi- ja mineraalikunnista.

Homeopaattinen lääkeaine valitaan aina tarkkojen oireiden perusteella, täysin yksilöllisesti. Siksi kaverilla toiminut lääkeaine harvoin toimii toisella, mikäli oireilu ole täysin samanlaista, tämäkin vain akuuteissa vaivoissa. Kroonisissa vaivoissa mennään niin syvälle jokaisen omaan konstituutioon, ja lääkeaine on niin huolella juuri kyseiselle henkilölle valittu, että se harvoin toimii kaverilla samaan vaivaan.

Homeopatiaa voidaan käyttää akuutteihin vaivoihin kuten vilustumiset, korvatulehdukset, vatsataudit, haavat ja pienet palovammat jne., sekä kroonisiin sairauksiin kuten tulehduskierteet, astma, allergiat, suolisto-ongelmat, masennus jne. Akuutteja vaivoja voi hyvin hoitaa kotona, krooniset tilat vaativat aina vastaanotolla käynnin.

Lääkeaineen toimivuus perustuu 1800-luvulla vaikuttaneen Samuel Hahnemannin oivallukseen, kuinka samankaltainen parantaa samankaltaisen, “SimiliaSimilibusCurantur”. Homeopaattiset lääkeaineet ovat testattu vapaaehtoisilla, terveillä ihmisillä. Lääkeaineessa ei ole fyysistä ainetta jäljellä sen jälkeen, kun se on laimennettu ja potensoitu oikeaan vahvuuteensa, vaan jäljellä on ainoastaan aineen energia, joka kommunikoi elinvoimamme kanssa ja palauttaa mahdollisen epätasapainon, jotta keho voi toimia parantavasti niin kuin se tekee, kun on terve.